Over Otten

Een solide reputatie

Otten Machinefabriek heeft een reputatie hoog te houden in het fabriceren van onder andere robottracks, robotframes en manipulatoren voor de lasrobot-branche. Daarnaast kunt u bij Otten terecht voor allerhande verspanings-, las- en constructiewerkzaamheden.

Hoe het begon...

Machinefabriek Otten is in 1887 in Breda begonnen met het fabriceren van lichtgasinstallaties en fietsen. In de jaren daarna is Machinefabriek Otten zich toe gaan leggen op lichtgasmotoren en motorfietsen. Ook toen werkte we al voor diverse industriële bedrijven in de regio.

Door alsmaar te blijven investeren in mensen en machines verkreeg ons bedrijf een solide reputatie zowel lokaal als ver daarbuiten. Mede daardoor groeide het bedrijf uit tot de moderne onderneming die het vandaag de dag is.

"Het efficiënt kunnen werken binnen enkele honderdsten van een millimeter geeft mij enorm veel voldoening."

Ben Otten
Directeur Otten Machinefabriek

Moderne machines en vakkundige mensen

De  vakmensen van Otten zijn stuk voor stuk goed opgeleid en beschikken over de nodige ervaring om elk project tot een goed einde te brengen. Met een team van ca. 20 vakmensen verdeeld over onze twee locaties zijn wij perfect in staat uw nieuwe projecten of revisie en onderhouds-werkzaamheden uit te voeren.

Video afspelen

Direct contact opnemen?

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of interesse om uw volgende project door ons uit te laten voeren? Neem dan direct contact met ons op!
Contactgegevens
Hoofdkantoor

Ramshoorn 7
4824 AG Breda

Assemblage

Schapenweide 5
4824 AN Breda